För företag/föreningar

mg-0761-1.jpgArbetsplatsen är en spännande arena ur ett psykologiskt perspektiv. Vi tillbringar mycket tid på jobbet och det är viktigt att så många som möjligt mår så bra som det bara går. Några timmars enskild coachning för medarbetare och/eller chef eller gemensamma föreläsningar/workshops kan göra stor skillnad på en arbetsplats där man har fastnat i gamla och icke fungerande mönster.

Arbetsglädje är ett av mina favoritområden. 

Här är lite av det som jag kan hjälpa till med på din/er arbetsplats:

Chef

  • Chefscoachning som hjälper dig både med din personliga utveckling och din utveckling som ledare. Den kommer att få dig att både må och prestera bättre.
  • Chef/medarbetare: jag kan stötta dig i dina relationer till dina medarbetere.

Medarbetarsamtal är ett svårt område anser många chefer. Det räcker inte med att följa en framtagen mall för att kunna hålla ett bra medarbetarsamtal, utan det handlar om hur du som chef bemöter och lyssnar på dina medarbetare. Jag kan hjälpa dig att lägga uppe en bra strategi både vad gäller frågeställningar som ska tas upp och även hur du hanterar svåra frågor/personer. 

Medarbetare

  • Enskild coachning till medarbetare efter deras behov.
  • Coachning i grupp vid behov.

Föreläsningar/Workshops

  • För att stärka gruppen, samarbetet, kommunikationen eller varför inte öka arbestglädjen kan jag skräddarsy kortare eller längre program efter era behov och önskemål. Läs mer om mina föreläsningar HÄR.
Kontakta mig gärna för att diskutera närmare  vad jag kan göra för dig och din arbetsplats.
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)