Om mig

mg-1108-1.jpg

Jag heter Ulrika Gabriel och jag är pedagog,beteendevetare och kostrådgivare. Jag har i många år arbetat med samtal och förändringsarbete, hos barn och unga, vuxna, enskilt och i grupp, privat och i företag.
Att få hjälpa andra att se sina möjligheter och att sedan jobba för att leva upp till dem är ett fantastisk jobb.

Jag har en tro på att vi alla kan utvecklas, förändras och växa i våra olika roller i livet. Jag tror också att det är nödvändigt att våga göra det kontinuerligt. 
Däremot är det en viktigt insikt att komma till att vi alla har olika förutsättningar. Det är först när vi slutar att jämföra oss med andra och istället riktar blickarna mot oss själva som vi kan påbörja ett positivt förändringsarbete. Vi måste alla utgå från vem just vi är, se våra förutsättningar och möjligheter som vi kan börja utvecklas.

Jag bor och arbetar i Västerås, men tack vare dagens teknik har jag kunder över hela världen. Jag reser runt och föreläser, coachar per telefon och mejl och har coachingkunder över hela världen tack vare Skype.

Att ha balans i livet och må bra både fysiskt och psykiskt är viktigt. Ingen människa är perfekt, vad nu det är... Ingen orkar heller inte i längden att sträva efter att vara perfekt. Det är en utopi. Det gäller istället att hitta sin balans som i det långa loppet blir ganska jämn och som är hållbar. Det är ett ständigt pågående och riktigt trevlig jobb, tycker jag.

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)